ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ντου» εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Διακόπηκε το δελτίο (βίντεο)

post-img

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα εκπαιδευτικών μπήκε στο στούντιο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το δελτίο. Αυτήν την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για να βγει ο εκπρόσωπος τους να πει τα αιτήματά τους

Ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα. Οσο κυλούσαν τα δευτερόλεπτα γίνονταν και πιο δυνατοί. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και πέρασε εκτάκτως για διαφημίσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν συνεχίζεται η μετάδοση του δελτίου. Μετά τις διαφημίσεις προβλήθηκε το βιντεοσκοπημένο δελτίο καιρού και ακολούθως και πάλι διαφημίσεις.

Πηγή: protothema, Newpost.gr iefimerida.gr, 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.