ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδια στο κέντρο σε πορεία κατά της επίσκεψης Μέρκελ (φωτο)

post-img

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια πορείας παρά την απαγόρευση υπαίθριων συγκεντρώσεων που επέβαλλε η ΕΛΑΣ.

Ομάδες αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων στο πλαίσιο της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγγελα Μέρκελ, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ. Οι δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Όπως αναφέρουν οι οργανώσεις σε ανακοίνωσή τους «η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ούτε βήμα πίσω! Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα μπροστά! Κάτω η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου».

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr, kathimerini.gr

 

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!