ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Τον τρόμο έζησε ένας μαθητής προ ημερών, όταν, όπως καταγγέλλει, το καινούργιο κινητό του υπερθερμάνθηκε και εξερράγη, ενώ βρισκόταν στην τσέπη του γιλέκου του.
Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone μάρκας SAMSUNG J6 αγοράστηκε από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, ενώ λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί.
Ξαφνικά, το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης.
Ευτυχώς, ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και στο γιλέκο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες:
Oι παθόντες, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, επικοινώνησαν με την εταιρεία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν είναι ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης, καθώς «δεν είναι ευθύνη της εταιρείας».

Σύμφωνα με την μητέρα του νεαρού μαθητή που κατήγγειλε το περιστατικό στο zarpanews.gr και είδε το πρόβλημά της να συζητιέται σε όλη την Ελλάδα, μετά την προβολή του θέματος η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι πρόκειται να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Κλήση είχε και από την εταιρεία παραγωγής του κινητού τηλεφώνου, στην οποία ενώ αρχικά είχαν αρνηθεί το αίτημα για αντικατάσταση του κινητού τηλεφώνου, μετά τη δημοσιοποίηση της ανέφεραν ότι θα το εξετάσουν εκ νέου. 

 

 

 

 
 
 
 
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
 
 
 
 


 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here