Ποια γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε αυτές τις δηλώσεις;
Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές της στον κινηματογράφο. Πώς ήταν σαν άνθρωπος ο Λάμπρος Κωνστανταράς; «Ο Κωνσταντάρας ήταν γρουσούζης και δύσκολος αλλά υπέροχος ηθοποιός, επιμελής. Ήταν πολύ ευχάριστο να παίζεις μαζί του. Δύσκολος άνθρωπος. Βασικά δεν με απασχολούσε και πολύ η δυσκολία του, εγώ τους παίρνω τους ανθρώπους όπως είναι. Τώρα αν δεν μου κάνουν δεν θα τους κάνω παρέα έξω», δήλωσε στην εκπομπή «Dot». Όσο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη είπε: «Ο Αλέκος ήταν κύριος, χαριτωμένος και ευγενικός». Ο Γιώργος Κωνσταντίνου υπήρξε κινηματογραφικό της ταίρι και για εκείνον είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο Γιώργος είναι πολύ καλός ηθοποιός κατά τη γνώμη μου, το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” τον χαζεύω, κάνει μεγάλη ερμηνεία. Και να σκεφτείτε ότι τότε και οι δύο ήμασταν 27 χρονών».
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Dancing the Heritage of Europe
- Τ.Ε. ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: «Πυρκαγιά στο Θάνος: “Εξιλαστήριο θύμα” ο Αντιδήμαρχος – Στο στόχαστρο οι διαχρονικές ευθύνες για την Πολιτική Προστασία»
- Χρήστος Μαρκίδης: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός ζωγράφος και ποιητής.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



