Tην κορυφή του κόσμου κατέκτησε για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος παρότι τραυματίας αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ και κατέκτησε το 9ο συνεχόμενο χρυσό του μετάλλιο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και ανέφερε ότι τώρα προτεραιότητά για αυτόν είναι η ιατρική του αποκατάσταση.
«Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους. Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!!»
πηγη: thecaller.gr
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



