ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γ. Λαζαρίδης

post-img

Η κυβερνητική πλειοψηφία μειώθηκε στους 152 βουλευτές. Η δύναμη των ΑΝΕΛ πέφτει στους 7 βουλευτές.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Θεσσαλονίκης , Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον πληροφορεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αποχώρησης αλλά θεωρείται πιθανό να σχετίζονται με τη συμφωνία για το ονοματολογικό.

Μετά την αποχώρηση του κ. Λαζαρίδη αλλά και του Δημήτρη Καμμένου που διεγράφη πριν από 10 ημέρες οι έδρες των ΑΝΕΛ μειώνονται σε 7. Επίσης η κοινοβουλευτική πλειοψηφία περιορίζεται στις 152 έδρες.

ΠΗΓΗ news247.gr

Ed Ath

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.