Την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιανουαρίου θα γίνει τελικά η δίκη των τριών από τη Λήμνο που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε βαθμό κακουργήματος στη δολοφονία του Νίκου Κυριακού, τον Αύγουστο του 2006.
Η εν ψυχρώ και εκ προμελέτης δολοφονία του άτυχου 39χρονου ιδιοκτήτη συνεργείου από πληρωμένους δολοφόνους, είχε τότε συγκλονίσει τη Λήμνο, όπως και ο τρόπος με τον οποίο σκότωσαν τον άτυχο Νίκο Κυριακού, για κτηματικές διαφορές.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν δύο αδέλφια και ο γαμπρός τους, καθώς και οι τρεις κατηγορούνται ότι πλήρωσαν επαγγελματίες δολοφόνους, οι οποίοι ήρθαν από την Αθήνα και σκότωσαν το Νίκο Κυριακό. To πτώμα του είχε βρει την επόμενη μέρα η σύζυγός του, στο συνεργείο που διατηρούσε στον κεντρικό δρόμο λίγα χιλιόμετρα πριν το Μούδρο.
Οι Αρχές είχαν φτάσει γρήγορα στους δύο δολοφόνους, απ’ τους οποίους ο ένας βρέθηκε σκοτωμένος λίγες μέρες μετά τη δολοφονία και ο άλλος ομολόγησε το έγκλημα. Από τα τηλέφωνα των δραστών και άλλα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι Αρχές οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη οικογένεια που ζει στην περιοχή του Μούδρου.ΕΜΠΡΟΣ
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




