Με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» – Οι διοργανωτές περιμένουν βροντερό «παρών» από τουλάχιστον 30.000 ανθρώπους – Από νωρίς το πρωί αναχωρούν λεωφορεία από ολόκληρη την Ελλάδα
Αντίστροφη μέτρηση στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο συλλαλητήριο στις 14:00 το μεσημέρι, με αντικείμενο την ονομασία των Σκοπίων και την χρήση του όρου «Μακεδονία».
Από χθες έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στην Θεσσαλονίκη άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότερα από 500 πούλμαν έχουν αναχωρήσει από χθες. Νωρίς το πρωί έφυγαν λεωφορεία και από την Αθήνα. Στόχος αγνώστων ατόμων έγινε λίγο πριν τις επτά το πρωί ένα λεωφορείο στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της Μπενάκη. Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες στο λεωφορείο προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τανάγρα: Το σημείο που εντοπίστηκαν νεκροί οι πιλότοι του Phantom – Τμήμα του αεροσκάφους κατέληξε σε εργοστάσιο μετά τη μοιραία πτώση
- Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ιωάννης Γ. Καλτάκης: Αφιλοκερδώς αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Βασίλη Αρχοντίδη για την φωτιά στο Θάνος.
- Μουτζούρης: «Επιστήμη και κτηνιατρικές υπηρεσίες, όχι στρατιωτικοποίηση» – Στο ίδιο μήκος κύματος η Λαϊκή Συσπείρωση
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




πηγη:


