ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου :διορθώσεις προγράμματος εκδηλώσεων .

Σας ενημερώνουμε ότι  η προγραμματισμένη για την  Τρίτη 18 Δεκεμβρίου εορταστική εκδήλωση στην αγορά της Μύρινας, λόγω καιρικών συνθηκών  θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Επίσης η προγραμματισμένη εορταστική εκδήλωση της χορωδίας Λήμνου με τη συμμετοχή του Χρήστου Τσιαμούλη στις 3 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας  θα γίνει τελικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού λόγω καταλληλότερου χώρου.

Στη συνέχεια παραθέτουμε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνονται από τον Οργανισμό Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης- Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου  σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του νησιού μας, όπως διαμορφώνεται έπειτα από τις παραπάνω διορθώσεις:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

  • Προβολή της ταινίας «Μια ιστορία για τον Αη Βασίλη»  στις 14,15,16 & 17 Δεκέμβρη σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων:

Παρασκευή 14/12  στις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας

Σάββατο 15/12   στις 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο Παναγίας

Κυριακή 16/12   στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Παντελεήμονα

Δευτέρα 17/12   στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού

 

  • Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, Ώρα: 19.00:

Εορταστική εκδήλωση στην αγορά της Μύρινας με παραδοσιακά κάλαντα, παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μύρινας, τον ΓΑΣ Μύρινας και με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων Θάνους, Κάσπακα, Δάφνης, Πλατέος και Σαρδών.

 

  • Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, Ώρα 11.00πμ:

Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση σε συνεργασία με τη Δημοτική    Κοινότητα Μύρινας και τον Εμπορικό Σύλλογο στην αγορά της Μύρινας .

 

  • Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Δημοτική Φιλαρμονική στη Μύρινα και σε

χωριά του Δήμου Λήμνου .

 

  • Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου:

«Το χωριό του Αη Βασίλη»: Διαμόρφωση επισκέψιμου εορταστικού χώρου για παιδιά στο Χριστοδουλίδειο Πάρκο στη λεωφόρο Δημοκρατίας (2ο Δημοτικό Σχολείο)  σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λήμνου.

 

  • Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, Ώρα 11.00:

Κάλαντα  από τη Δημοτική Φιλαρμονική και τη Χορωδία Λήμνου στην

πλατεία  ΟΤΕ στην αγορά της  Μύρινας

 

  • Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, Ώρα 18.00:

Εορταστική εκδήλωση για μεγάλους και μικρούς στην αγορά της Μύρινας σε συνεργασία  με τη Δημοτική    Κοινότητα Μύρινας και τον Εμπορικό Σύλλογο Μύρινας.

 

  • Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, Ώρα 11.00πμ:

«Γιορτή Ρακιού στον Μούδρο»: Εκδήλωση για την ανάδειξη του παραδοσιακού προϊόντος στον χώρο του ΕΠΑΛ Μούδρου με ζωντανή μουσική, χορούς και κεράσματα , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου και τη Δημοτική Κοινότητα Μούδρου.

 

  • Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, Ώρα 20.00 :

Εορταστική εκδήλωση της χορωδίας Λήμνου με τη συμμετοχή του Χρήστου Τσιαμούλη και του Κυριάκου Γκουβέντα στις 2-1-2013 στο ΕΠΑΛ Μούδρου και στις 3-1-2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού .

           Οργανισμός Εκπ. Δια βίου Μάθησης –

                                                                                   Πολ/σμού- Αθλ/σμού Δ. Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!