ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουρουμπλής: Ζητώ συγγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγγνώμη ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής για τη δήλωσή του σχετικά με το κολύμπι στις ακτές της Αττικής, μετά τη ρύπανση των υδάτων από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Δεν θεωρώ ότι κατέχω την μοναδική αλήθεια. Στον προφορικό λόγο, σε μια συζήτηση που έγινε με την κ. Κοσιώνη, όταν με ρώτησε στην αρχή “πότε υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν” είπα ότι σε ένα μήνα, με βάση και τις μετρήσεις που θα έχουμε τότε, πιστεύω ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και αυτό το πράγμα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως ζητάει συγγνώμη αν εξέλαβαν αλλιώς τη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι, όταν ο κ. Κουρουμπλής είχε δεχθεί ερώτηση για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα και τον ένα μήνα, που όπως είπε θα χρειαστεί για την απορρύπανση, να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, είχε παρουσιαστεί καθησυχαστικός.

«Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είχε χαρακτηριστικά .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.