ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγιος Ευστράτιος: Χωρίς γιατρούς το νησί .

Χωρίς γιατρούς έμεινε το νησί του Αγίου Ευστρατίου καθώς δεν εκδηλώθηκε σχετικό ενδιαφέρον για την πλήρωση των δύο θέσεων αγροτικών γιατρών. Η λύση δίνεται με προσωρινή τοποθέτηση αγροτικών γιατρών από τα νοσοκομεία της Λήμνου και της Μυτιλήνης, ενώ ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Δημήτρης Κατσιφαράκης δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ότι «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην μείνει το νησί χωρίς γιατρό. Τη λύση του προβλήματος μόνο το Υπουργείο Υγείας μπορεί να χειριστεί με αποτελεσματικότητα». Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Χαράλαμπος Μακρής, δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ότι: «Μας αφήνουν στην εγκατάλειψη και θα πρέπει άμεσα το υπουργείο να δώσει κίνητρα ώστε να έρθουν οι γιατροί στα νησιά μας». era-aegean.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!