Μετά τη σημερινή ταλαιπωρία των επιβατών του ΑQUA MARIA με την καθυστέρηση του δρομολογίου, τα νέα συνεχίζουν να είναι άσχημα όσο αφορά την τύχη του ΤΑΞΙΑΡΧΗ . Η επιστροφή του στα τακτικά δρομολόγια παραμένει αίνιγμα για δυνατούς λύτες . Ο “Ταξιάρχης” παραμένει ακόμα στο Λαύριο και αναζητείτε από την εταιρία «δεξαμενή» για να μπει για την επισκευή. Το πλοίο, λοιπόν, ενδέχεται να προωθηθεί στις «δεξαμενές» της Σύρου και να επισκευασθεί εκεί . Ο χρόνος επιστροφής του στα δρομολόγια , άγνωστος και η ταλαιπωρία των επιβατών φαίνεται να συνεχίζεται ….
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τι αλλάζει για τις χειραποσκευές στις πτήσεις εντός Ε.Ε. – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες
- Σχολεία: «Καυτός» Οκτώβριος με στάσεις εργασίας – Ποιες ώρες μπορεί να χαθούν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




