ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης με τα μέτρα και τα αντίμετρα που προβλέπονται στη συμφωνία με τους δανειστές, από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε στο σύνολο και στα άρθρα του από την κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ενώ Ν.Δ., Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι επιφυλάχθηκαν για την τελική τους απόφαση στην ονομαστική ψηφοφορία, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το ΚΚΕ καταψήφισε τόσο επί της αρχής όσο και επί των άρθρων το νομοσχέδιο πλην του άρθρου 71, ενώ η Ένωση Κεντρώων δήλωσε καταρχάς θετική για τα άρθρα 70 και 71 για τους αγρότες.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

πηγη: enikos.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.