ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε πτήση από Λάρισα προς την Κοζάνη με πέντε επιβαίνοντες ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες του συμβάντος. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πέντε επιβαίνοντες οι δυο ήταν ανώτατοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ, το ίχνος του ελικόπτερου Χιούι (UH-1H) χάθηκε στις 07:50 το πρωί.

Τα ίχνη του ελικοπτέρου χάθηκαν από τα ραντάρ στην περιοχή της Κοζάνης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, με τη συμμετοχή του Στρατού και της Πυροσβεστικής.

Οι έρευνες με ελικόπτερα κι άλλα εναέρια μέσα εστιάζονται στο Σαραντάπορο, όπου χάθηκε το στίγμα του. Από τις 07:50, από τα πρώτα λεπτά της πτήσης, υπήρξε απώλεια των επικοινωνιών και δεν υπήρξε ανταπόκριση την κλήσεων που έγιναν ενώ το ελικόπτερο θα έπρεπε να έχει φτάσει στον προορισμό του στις 09:50.

 

 

dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφ´οσον υπάρχει επιζούσα του ατυχήματος θα μάθουμε και τα αίτια της πτώσης. Για άλλη μια φορά εκδηλώθηκε ο ορθόδοξος χριστιανοταλιμπανισμός του νεοέλληνα-ίδας αναφωνόντας το «Allahu Akbar» και «είναι θαύμα που σώθηκε το παιδί μου» και στα π@@@@ια της για τους άλλους που έφυγαν, αρκεί που σώθηκε η κόρη της. Ούτε τα προσχήματα στις δηλώσεις δε κράτησε η κωλόγρια!

    Εν τω μεταξύ οι μεγαλοσχήμονες άρχισαν νωρίς-νωρίς τις δηλώσεις για τους «ηρωες που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος εν καιρώ ειρήνης» κλπ κλπ. χαρακτηρίζοντας τα εργατικά ατυχήματα «ηρωικές πράξεις» και που είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό τους! Μάλιστα, πολύ ωραία!

  2. Αφού δεν ήταν μέσα ο πσεκαμμένος και η παρέα τι να το κάνω. Πηγε τζάμπα το ελικόπτερο.
    Θα μου πεις τώρα βέβαια, αν ήταν μέσα δε θα έπεφτε το ελικόπτερο γιατί είναι βετεράνος ελικοπτεράς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here