Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου δίνει με απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ για τη ρύθμιση οφειλών έως 500 ευρώ.
Σκοπός της συγκεκριμένης ρύθμισης είναι το «πάγωμα» των οφειλών για ένα έτος και η παροχή έκπτωσης συνέπειας 10% εφόσον αποπληρώνονται κανονικά οι τρέχοντες λογαριασμοί.
Σε αυτή τη ρύθμιση, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και οι καταναλωτές που χρωστούν περισσότερα χρήματα στη ΔΕΗ.
Η ρύθμιση αφορά περίπου 1,15 εκατομμύρια πελάτες με συνολική οφειλή περίπου 130 εκατ. ευρώ.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ελληνικά αεροδρόμια: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο οκτάμηνο – Προς νέο ιστορικό ρεκόρ το 2026
- Διαμαρτυρία για την ανεπαρκή στελέχωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας με εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης
- Σημαντική διάκριση για το Γυμνάσιο Μούδρου – Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο «BlueSTEM Gold Hydroheroes»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



