
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο 7ος προκριματικός όμιλος του EURO 2017 στην κατηγορία των Γυναικών Κ19 θα διεξαχθεί στη Λήμνο το διάστημα 17-19 Μαρτίου 2017 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου. Εκτός από την Εθνική μας ομάδα, θα συμμετέχουν επίσης Νορβηγία και Τουρκία, ενώ η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.
Είναι η δεύτερη φορά που η Λήμνος αναλαμβάνει να φιλοξενήσει μία διεθνής διοργάνωση, αφού το 2015 είχε πραγματοποιηθεί ο προκριματικός όμιλος του EURO 2015 στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.
Ως εκ τούτου και μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου από πλευράς ΟΧΕ, αποφασίστηκε η μετάθεση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αφού βάσει αρχικού προγραμματισμού (πριν την κλήρωση του ΕURO) επρόκειτο να διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες.
Έτσι η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, θα είναι το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017. Αντίστοιχα η 19η αγωνιστική της Handball Premier, μετατίθεται μία εβδομάδα νωρίτερα και θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Μαρτίου 2017.
Επίσης η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου 2017, θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
ΠΗΓΗ: .sport-fm.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ερεσός: Η άμεση χρήση απινιδωτή έσωσε τη ζωή συμπολίτη μας – Συγκλονιστική περιγραφή από τον πρόεδρο της Κοινότητας
- Νέα Ιωνία: Εξαρθρώθηκε συμμορία που χρησιμοποιούσε AI για να κλωνοποιεί φωνές συγγενών – Λεία άνω του 1 εκατ. ευρώ
- Το Αιμοδυναμικό του Βοστάνειου ανοίγει νέες προοπτικές για το Βόρειο Αιγαίο, στο “κάδρο” και η Λήμνος.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




