
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε περίπου στις 00:40 μετά τα μεσάνυχτα στα παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα στο Τσανάκαλε και μόλις 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr. Ιδιαίτερα αισθητός ήταν ο σεισμός στο Βόρειο τμήμα της Λέσβου και οι κάτοικοι του Μολύβου ανησύχησαν πολύ, αφού η δόνηση είχε μεγάλη διάρκεια και γινόταν με περίεργους κραδασμούς
Limnosreport: Άραγε η ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου στον θαλάσσιο χώρο 22χλμ Νοτιοδυτικά από Λήμνο ήταν τυχαία;;; Ή πάλι κάτι ξύπνησε;

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




