ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστούγεννα – πρωτοχρονιά στην Καβάλα τα πλοία «Νήσος Μύκονος» και «Εξπρές Πήγασος»

Τροποποίηση των δρομολογίων λόγω των εορτών, για τα πλοία «Νήσος Μύκονος» και «Εξπρές Πήγασος»

Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι αλλαγές είναι λίγες, αρχίζουν την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου και τελειώνουν την Πρωτοχρονιά 1η Ιανουαρίου. Κατ΄ ουσίαν δύο πράγματα αλλάζουν όπως αναφέρει το proininews.

 Το πλοίο «Εξπρές Πήγασος» θα φτάσει στην Καβάλα παραμονή Χριστουγέννων στις 5.00 το πρωί. Θ΄ αναχωρήσει για Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο, Λαύριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 4.00 το απόγευμα, ενώ το «Ν. Μύκονος» θα φτάσει στην Καβάλα την παραμονή των Χριστουγέννων στις 7.00 το απόγευμα και θ΄ αναχωρήσει ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 9.30 το βράδυ.

Την Πρωτοχρονιά τα δύο πλοία θα φτάσουν στην Καβάλα τις ίδιες πάνω κάτω ώρες, παραμονή δηλαδή της πρώτης ημέρας του νέου έτους, θα φύγουν την Πρωτοχρονιά, στις 8.00 το πρωί το «Ν. Μύκονος» στις 4.00 το απόγευμα το «Εξπρές Πήγασος».

 

 

proininews.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.