ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την κηδέψανε χωρίς λουλούδια στην Λήμνο! Λόγο έλλειψης…. εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ.

Η συνεχιζόμενη απεργίας της ΠΝΟ μέχρι την Κυριακή έχει προκαλέσει πραγματική «ασφυξία» στα νησιά μας .

Σοβαρές ελλείψεις παρατηρούνται στα ράφια των Σουπερ Μάρκετ ενώ μέχρι την Κυριακή, που αναμένεται η επομένη συνεδρίαση της ΠΝΟ για συνέχιση ή μη της απεργίας της, οι ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης φαίνεται ότι θα πάρουν δραματικό χαρακτήρα.

Σήμερα δε χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι σε κηδεία που έγινε στην Μύρινα μάταια οι συγγενείς και η φίλοι, της εκλιπούσας γιαγιάς αναζητούσαν λουλούδια ως είθισται για την τελετή  όμως η απάντηση του ανθοπώλη  ήταν ….. «ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα….δεν έχουμε μια βδομάδα καράβι…»

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.