ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λήμνος στην Διεθνή ‘Έκθεση Φωτογραφίας ”Landscapes” μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Μάνου Σπαρή! (φωτο)

Με  εικόνες της Λήμνου συμμετέχει για ακόμη μια φορά στη Διεθνή ‘Έκθεση Φωτογραφίας ”Landscapes” στην Αθήνα  ο Μάνος Σπαρής.

σπαρης

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα τοπία που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, αφού εξυμνούν το μεγαλείο της φύσης και το πόσο ιδιαίτερος μπορεί να γίνει αυτός ο πλανήτης, παρουσιάζονται στη Blank Wall Gallery.


Οι φωτογράφοι, κάθε ένας με το δικό του τρόπο και μέσα από τη δική τους ματιά, παρουσιάζουν την ομορφιά της φύσης, σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Παντού υπάρχει γαλήνη και αρμονία, ακόμα και στις περιπτώσεις που το ανθρώπινο στοιχείο βρίσκεται στη φωτογραφία.

Εγκαίνια Σάββατο 10 Δεκ 20:00, στο νέο χώρο της Blank Wall Gallery στη Φωκίωνος Νέγρη 55.

Είσοδος ελεύθερη

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες: http://www.blankwallgallery.com/exhibitions-landscapes-2016/

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.