ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξάρχεια: Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι με το πρώτο φως της μέρας (φωτό)

εξαρχεια

«Θεσμός» τείνει να γίνει η καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στα Εξάρχεια καθώς άλλη μια νύχτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν έλαβαν έκταση στην πλατεία Εξαρχείων και τα γύρω στενά.

Τα συνεργεία του δήμου έπιασαν δουλειά νωρίς-νωρίς προκειμένου να καθαρίσουν και να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα που δημιούργησαν χθες, Τρίτη, οι γνωστοί-άγνωστοι μετά τη λήξη της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Καθαριστές, πολίτες και μαγαζάτορες καθάριζαν και συμμάζευαν τα σπασμένα προκειμένου η ζωή να κυλίσει και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Έντονα τα σημάδια από τις χθεσινές καταστροφές με καμένα αυτοκίνητα, σπασμένα πεζοδρόμια μάρμαρα και φανάρια.

Οι δρόμοι γεμάτοι με μπάζα από χώματα, σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια από τους αναποδογυρισμένους καμένους κάδους.

Αρκετά είναι τα καταστήματα και τα κτήρια που επλήγησαν από τη μανία των καταστροφέων με τα σπασμένα σκαλοπάτια και τις σπασμένες τζαμαρίες να «μαρτυρούν» τα χθεσινά επεισόδια ενώ πιο δίπλα, στην οδό Σολωμού, είναι ακόμη έντονη η μυρωδιά καμένου. 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Pronews

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.