
Για ακόμα μία Τετάρτη σημειώθηκε ένταση στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως, όπου ακτιβιστές, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και διάφορες συλλογικότητες επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους συμβολαιογράφους, με στόχο να αποτραπεί ακόμα ένας πλειστηριασμός εμπορικού χώρου στη Γλυφάδα
Το αποκορύφωμα υπήρξε όταν οι συγκεντρωμένοι είπαν στους συμβολαιογράφους να φύγουν από το Ειρηνοδικείο, με τους τελευταίους να αρνούνται, προκαλώντας έτσι την οργή των ακτιβιστών.
News
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πλάκα: Συνελήφθησαν οι τρεις κλέφτες χαλκού για τη φονική έκρηξη με τους έξι νεκρούς
- Δήμος Λήμνου: 17 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Βράβευση της Ασπασίας Χαβιά από τον ιστορικό Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» στη Λήμνο, Τιμητική πλακέτα και στον Εντεταλμένο Απόστολο Κουτσογιάννη.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




