
Μια πολύ ελπιδοφόρα κατασκευή έχει βαλθεί να φτιάξει ο Κοσμάς Λεϊλετζόγλου !
Η κατασκευή είναι ένα ειδικό καροτσάκι ώστε να βοηθήσει ένα γατάκι να σταθεί όρθιο για πρώτη φορά στη ζωή του, όπως μας ενημερώνει το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου.
Το γατάκι το προσέχει μια οικογένεια η οποία επικοινώνησε με το Φιλοζωικό για να τους βοηθήσει, και με την σειρά τους ζήτησαν την βοήθεια του Κοσμά. Το γατάκι γεννήθηκε με ατροφικά και τα τέσσερα ποδαράκια του και κυριολεκτικά σέρνεται. Βέβαια έχει πολλές αγκαλιές, χάδια και ιδιαίτερη φροντίδα από την οικογένεια που το προσέχει αλλά σίγουρα θέλει κι αυτό να νιώσει τη χαρά να μπορεί να προχωρήσει μόνο του.
Σε αναμονή λοιπόν.
Εμείς να ευχηθούμε στον πολυμήχανο Κόσμα κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση της κατασκευής που θα κανει το γατάκι να περπατήσει για πρώτη φορά!!!
Όταν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιο μεγαλείο ψυχής μόνο θετικά μπορείς να σχολιάσεις ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΣΜΑ!!!!
Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε στην προσωπική του επαγγελματική σελίδα στο facebook, που δείχνει τι έχει ξεκινήσει να φτιάξει
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/265398653556074/videos/vb.265398653556074/1099091110186820/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συγκλονίστηκε το αεροδρόμιο του Ριάντ από πυραυλική επίθεση: Διακόπηκαν οι πτήσεις – Δεκάδες ασθενοφόρα στην περιοχή
- Έγραψε ιστορία η Ελλάς Μελβούρνης: Κατέκτησε το Κύπελλο Αυστραλίας με ελληνικές σημαίες, μπουζούκια και Σφακιανάκη! (video)
- Άγιος Ευστράτιος: Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



