ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ «ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ»: «Τιμωρούνται» τα αυτοκίνητα πριν το 2010

ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αν και το υπουργείο επιμένει ότι οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 θα είναι μικρές και διορθωτικές, όλα δείχνουν ότι θα είναι τουλάχιστον τέσσερις οι κατηγορίες αυτοκινήτων που θα επηρεαστούν με την πλειοψηφία των ιδιοκτητών να πληρώνει περισσότερα χρήματα.

Το υπουργείο θέλει πρώτα απ” όλα να σταματήσει την… αιμορραγία πινακίδων. Έτσι θα υπάρξει ελάφρυνση η οποία θα φτάνει το 10% για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 1.926 κυβικών εκατοστών.

Όχι όμως για όλα τα λεγόμενα και δίλιτρα, αλλά για τα παλιά. Μάλιστα, το όριο φαίνεται να μπαίνει στα 10 έτη ή για την ακρίβεια για τα αυτοκίνητα προ του 2005. Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η μείωση για οχήματα που έχουν κυκλοφορήσει πριν το 2.000.

Κάπου εδώ όμως οι ελαφρύνσεις τελειώνουν και αρχίζουν οι επιβαρύνσεις, σύμφωνα πάντα με διαρροές και σενάρια που κυκλοφορούν. Έτσι, για να μην χαθούν έσοδα λόγω των παραπάνω μειώσεων το υπουργείο σχεδιάζει να αυξήσει τα τέλη στα αυτοκίνητα από το 2005 ως το 2010, αλλά και στα καινούργια αυτοκίνητα, καθώς αναμένεται μείωση του ορίου απαλλαγής από τα 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα στα 85 γραμμάρια ή και χαμηλότερα.

 

crash

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.