Best of Island

Λήμνος : Η απόλυτη απόλαυση στην παραλία Πλατύ! Amorosso, Fika, Sabbia, Paraga τα beach bars που πρέπει να επισκεφθείς!

post-img

Το Καλοκαίρι  επιτέλους έφτασε! Ήρθε η ώρα να βρεθούμε σε μια παραλία  απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μας, στο αγαπημένο μας beach bar. Ένας λόγος που όλοι αγαπούν το ελληνικό καλοκαίρι, προσφέροντας  στιγμές που προσελκύουν σαν μαγνήτης χιλιάδες κόσμο στην χώρα μας. 

beach bars ανοιχτά από το πρωί για τις πρώτες βουτιές,  ξεκούραση στις ξαπλώστρες, απολαυστικός  ήλιος , μουσική,  ροφήματα, σνακς , φαγητό και χαλάρωση στον υπέρτατο βαθμό!

Οι μουσικές επιλογές, η cool  ατμόσφαιρα, η όμορφη τοποθεσία και η υψηλή αισθητική είναι μερικά από αυτά που κάνουν τα παρακάτω μαγαζιά πάνω στη θάλασσα να ξεχωρίζουν και να θέλουμε να τα επισκεφτούμε κάθε καλοκαίρι!

 

Μία ανάσα από την Μύρινα η κοσμοπολίτικη  παραλία Πλατύ! 

Εδώ οι επιλογές σε  beach bars θα καλΥψουν σίγουρα όλες τις απαιτήσεις σου και κάθε μέρα θα επισκέπτεσαι και ένα διαφορετικό!

Εμπιστέψου τις συμβουλές μας και δεν θα χΑσεις!

 

Amorosso ….

Πρόκειται για το πιο “χλιδάτο” beach bar της παραλίας και αποτελεί  έναν «επίγειο παράδεισο», όπου δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αλλά και να  συγκριθεί με μαγαζιά εξωτικών νησιών! Βρίσκεται στην παραλία του Πλατύ  και τόσο η διακόσμηση, η αισθητική, αλλά και η εξυπηρέτηση είναι εξωπραγματικές. Ανακαινίστηκε φέτος και πραγματικά θα νιώσεις την πολυτέλεια στην παραλία με τις ξαπλώστρες “υπερπαραγωγή”, τα ροφήματα, ο χώρος πίσω στο  μπαρ κάτω από τα δέντρα, αλλά αυτό που θα σε κάνει να παραμιλάς  είναι το γεμάτο μενού, με νόστιμα πιάτα που επιμελείται ο Σεφ του ξενοδοχείου Ρlaty beach Hotel,  αλλά και μια πλούσια λίστα από ετικέτες κρασιών για να τα συνοδεύσεις, ενώ οι μουσικές επιλογές του μπορούν να σε χαλαρώσουν, αλλά και να σε ξεσηκώσουν!

Το Amorosso είναι ένα πολυτελές μπαρ εστιατόριο σε μια απίθανη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Απόλαυσε το cocktail σου μετά την βουτιά και θα νιώσεις ότι αυτό είναι διακοπές!

 

Fika ……….

Το Fika  είναι ένα μέρος στο οποίο θέλεις να «προσγειωθείς» με έναν μαγικό τρόπο. Γιατί η εικόνα του από ψηλά είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και η ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις σε αυτό το beach  bar που βρίσκεται στην παραλία Πλατύ στην Λήμνο  . Πάνω στη χρυσή αμμουδιά έχει σχεδιαστεί ένας σύγχρονος παράδεισος για όλη την ημέρα!

Σε υποδέχεται με ομπρέλες και sunbeds όπου θα αράξεις για ώρες, απολαμβάνοντας την άψογη εξυπηρέτηση της ομάδας του Fika ενώ η θάλασσα θα σε ξεσηκώνει κάθε τόσο για να δροσιστείς στα κρυστάλλινα νερά της.

To  περιβάλλον που συνδυάζει το μοντέρνο design με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, μπορείς να ξεκινήσεις με πρωινό καφέ, να συνεχίσεις με  ψαγμένα σνακ και δροσιστικούς χυμούς, αλλά και με cocktail’s να  μείνεις μέχρι το βράδυ, συνοδεύοντας το ποτό σου με τις καλοκαιρινές  μουσικές του Fika! Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τα παιδιά υπάρχει παιδική χαρά με οπτική επαφή!

Sabbia…

Ιδανικό σημείο για να χαζέψεις την ομορφιά του κόλπου στην παραλία  Πλατύ με ομπρέλες και ξαπλώστρες ή τραπεζάκια στο γκαζόν σε ένα τεράστιο χώρο που σου δίνει την χαλάρωση που αναζητάς! Απολαμβάνεις τα πάντα από το έμπειρο προσωπικό τον καφέ, το  ποτό ή το φαγητό σου. Όσο για τις γεύσεις, εδώ θα βρεις πιάτα για όλα τα γούστα !

Tο κεφάλαιο της διασκέδασης, εξάλλου, γράφεται στο Beach bar Sabbia με έντονα γράμματα, μοναδικά party που ξεσηκώνουν αποτελούν must be events.

Τα εξωτικά κοκτέιλ που φτιάχνουν οι bartenders θα σε μεταφέρουν σε τροπικά μέρη –καθόλου δύσκολο, αφού όλη η ατμόσφαιρα συμβάλλει σε αυτό!

To Beach bar  Sabbia  φτιάχτηκε για να απολαύσεις το καλοκαίρι με όλες σου τις αισθήσεις και να ζήσεις αξέχαστες μέρες και νύχτες στη Λήμνο  των διακοπών σου. Και το καταφέρνει τόσο καλά, που σε κάνει να πάρεις μαζί σου την ενέργειά του, ακόμα κι όταν αυτές τελειώσουν. 

Ιδανικό και για εκδηλώσεις!!

Paraga….

Άνοιξε πριν μερικά χρόνια και κατάφερε  να γίνει γρήγορα talk of the town. Συγκεκριμένα,  ήρθε και έδωσε άλλον αέρα στην  φημισμένη παραλία Πλατύ.  Ίσως μετά το μπάνιο σου να δελεαστείς και εσύ και να κάτσεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα που είναι μοναδικό από την Paraga . Ήλιος, θάλασσα και μια “μαγική” καντίνα θα σου προσφέρει ότι φαντάζεσαι στις αναπαυτικές ξαπλώστρες   χρωματίζοντας  την κάθε στιγμή. Είτε το διαλέξεις μέρα, είτε την ώρα του ηλιοβασιλέματος  είναι μια  ποιοτική επιλογή ….ο χρόνος σταματά και εσύ απολαμβάνεις την υπέροχη στιγμή λεπτό προς λεπτό. 

φωτο, limnos for Above, αρχείο LR.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!