Στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ», εμφανίστηκε ζωντανά χθες 6 Ιουνίου, η Σίσσυ Σαντουρτζόγλου, η βιολίστρια που «προκάλεσε» αμμοθύελλα στην Σαχάρα της Λήμνου , με αφορμή το άρθρο του LimnosReport

Μετά την μεγάλη απήχηση που είχε το άρθρο του LimnosReport σε εκατοντάδες site της Ελλάδας, (εμφανίστηκε ακόμα και στα top 15 θέματα της ημέρας) η Σίσσυ Σαντουρτζόγλου φιλοξενήθηκε από την κρατική τηλεόραση και οπως θα δείτε στο βίντεο, είναι ένας «ύμνος» για την Λήμνο και τις ομορφιές της.
Η ομάδα του LimnosReport είναι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια φορά, έβαλε ένα λιθαράκι στην τουριστική προβολή του νησιού.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, την πανέμορφη βιολίστρια, για όσα καλά λόγια είπε για το νησί μας !!!
Απολαύστε την!

Ειδήσεις Σήμερα:
- Iράν: Η συμφωνία με το Ομάν δεν σημαίνει πλήρες άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Προσωρινή η νέα διαδρομή
- Κατσαφάδος για αποζημιώσεις πυρόπληκτων: Ενίσχυση έως 1.000 ευρώ για κάθε τετραγωνικό μέτρο για τα “κόκκινα” σπίτια – Στο κράτος τα έξοδα κατεδάφισης
- Παρουσίαση της νέας εφαρμογής MYAGRO για τους αγρότες από τον Πρωθυπουργό – «Η χώρα δεν μπορεί να είναι αιχμάλωτη των κυκλωμάτων»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




