
Το συγκρότημα SAOS και ο συνθέτης ερμηνευτής Βαξεβανέρης Στέλιος Ηφαιστίωνας επιστρέφει στις ρίζες του από την Αθήνα στο χωριό Δάφνη της Λήμνου, στο νησί του Ηφαίστου των Καβειρίων Μυστήρίων.
Παρουσιάζει Την Ιστορία της Δήμητρας και της Περσεφόνης, σε μουσική του ιδίου και στίχους στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα, με υπότιτλους στα Νέα Ελληνικά.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Γυμνάσιο της Μύρινας κοντά στον Ρωμαίικο Γιαλό Σάββατο 20/8/2016 και ώρα 21.00.
Μία συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Λήμνου με ελεύθερη είσοδο.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέα λογοτεχνική διάκριση για τον Λημνιό ποιητή Κωνσταντίνο Μπακλατζή – Τρίτο βραβείο στον 26ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
- Από τη Λήμνο στην κορυφή της Αυστραλίας – Η ιστορική κατάκτηση της Ελλάς Μελβούρνης με πρώτο πρόεδρο έναν Λημνιό!
- Ανεκτέλεστα δρομολόγια του AQUA BLUE εώς και 15 Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




