
Από 1η Αυγούστου μέχρι 27 Σεπτεμβρίου όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει οριστικοποιηθεί η δρομολόγηση του “Νήσος Σάμος” και η Λήμνος συνδέεται με Θεσσαλονίκη.
Στο site της hellenicseaways ενεργοποιήθηκαν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν και από τα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία.
Δείτε τις τιμές των εισιτήριων των καμπινών κτλ

Επισης τιμή του εισιτηρίου για ένα όχημα < 4.25m ή > 4.25m είναι στα 50€
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συγκλονίστηκε το αεροδρόμιο του Ριάντ από πυραυλική επίθεση: Διακόπηκαν οι πτήσεις – Δεκάδες ασθενοφόρα στην περιοχή
- Έγραψε ιστορία η Ελλάς Μελβούρνης: Κατέκτησε το Κύπελλο Αυστραλίας με ελληνικές σημαίες, μπουζούκια και Σφακιανάκη! (video)
- Άγιος Ευστράτιος: Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



