
Είμαι 26. Ανήκω σε εκείνη την “ευλογημένη” γενιά που έζησε από την αρχή της, την έκρηξη της τεχολογικής εξέλιξης ενώ ταυτόχρονα έχει βιώσει στο πετσί της και την εποχή που το ίντερνετ ήταν κάτι εξωτικό. Η μοίρα το θέλησε σήμερα να βγάζω τα προς το ζην από το ίντερνετ. Έτσι, πρέπει να εξηγώ στα οικογενειακά τραπέζια πώς ακριβώς λογίζεται ως “δουλειά” μια εργασία στην οποία μπορείς να ακούς μουσική ή πώς γίνεται να δουλεύω και να περνάω καλά.
Λογικό είναι λοιπόν η δουλειά μου να φαντάζει, στα μάτια των γονιών μου, κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι. Φυσικά ο μοναδικός τρόπος για να έρθουν σε επαφή μαζί της, είναι να αγοράσουν ένα PC (ή κομπιούτερ). Βέβαια μετά από την αγορά πρέπει να γίνουν και τα απαραίτητα “μαθήματα”. Δεν είναι εύκολο για κάποιον που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε να στείλει ούτε sms, να μάθει να χρησιμοποιεί το ίντερνετ και να κάνει λογαριασμό στο Facebook.
Ειδήσεις Σήμερα:
- H Pizza Fan «πείραζε» αποδείξεις και δεν απέδωσε ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και άλλοι 8
- Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης επιστρέφει στη Λήμνο – Μια συνάντηση με τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό στο «Μαρούλα»/Ποιός είναι
- 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας: Ζητείται η πλήρης κάλυψη των αναγκών παράλληλης στήριξης για τρία παιδιά
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.







