
Το πλοίο “Express Πήγασος” πραγματοποίησε σήμερα το παρθενικό του δρομολόγιο για την επιδοτούμενη γραμμή του Λαυρίου.
Το “Express Πήγασος” αφιχθεί στην Μύρινα στις 18:15, πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή υποδοχής ενώ έχει προγραμματιστεί για τις 20:00, μια «μίνι» δεξίωση στο lobby του πλοίου
Το Πήγασος θα διανυκτερεύσει στην Λήμνο και θα αναχωρήσει αύριο στις 9:00 για Καβάλα.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σ.Ε.Π.Ε. Λήμνου: Να καλυφθούν τώρα όλα τα πραγματικά κενά σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Λήμνου.
- Νέα λογοτεχνική διάκριση για τον Λημνιό ποιητή Κωνσταντίνο Μπακλατζή – Τρίτο βραβείο στον 26ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
- Από τη Λήμνο στην κορυφή της Αυστραλίας – Η ιστορική κατάκτηση της Ελλάς Μελβούρνης με πρώτο πρόεδρο έναν Λημνιό!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




