
Σήμερα, εκ παραδρομής, έγινε ανάρτηση για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου, Silver Wind , στον λιμένα της Μύρινας Λήμνου.
Προς αποκατάσταση της ενημέρωσης, η άφιξη πραγματοποιήθηκε, αλλά λόγω των σφοδρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή δεν στάθηκε δυνατή η πλήρη εξυπηρέτηση του πλοίου από τον Λιμένα της Μύρινας, με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίσει το ταξίδι του για τον επόμενο προορισμό που είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Η σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη, έρχεται για ακόμα μια φορά, να αποδείξει την άμεση ανάγκη δημιουργίας υποδομών ώστε να μην χάνονται προσεγγίσεις των ήδη ελάχιστων κρουαζιεροπλοίων .
L.R
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




