
Ο Δήμος Λήμνου, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της πόλης από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονται σε χώρους στάθμευσης και σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους, τοποθέτησε αυτοκόλλητα, με σκοπό την άμεση απομάκρυνσή τους.
Επειδή η ημερομηνία έχει παρέλθει, παρακαλούνται άμεσα οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους μέχρι την Παρασκευή 27/3/2015
Μετά την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία, ο Δήμος θα απομακρύνει τα εν λόγω αυτοκίνητα, τα οποία θα οδηγούνται προς ανακύκλωση.
Οσοι από τους ιδιοκτήτες θελήσουν να παραλάβουν τα οχήματα τους, θα πρέπει να καταβάλουν τη δαπάνη μεταφοράς του.
Δελτίο τύπου
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




