
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απειλήσει/υποσχεθεί ότι αν έβγαινε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας θα έφευγε από την Ελλάδα. Όμως είναι ακόμα εδώ – μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε και σε τηλεοπτική εκπομπή.
Στην ιστοσελίδα hasadonisleftyet.com μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το αν ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει ακόμα στην Ελλάδα και πόσες ημέρες και ώρες έχουν περάσει από τότε που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών (και άρα εδώ και πόσες ημέρες και ώρες αθετεί την απειλή/υπόσχεσή του).
Κάτι μας λέει ότι αυτό το site θα βρίσκεται σε λειτουργία για πολύ καιρό ακόμα…
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Απαγορευτικό απόπλου στο Αιγαίο – Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς τη Λήμνο
- Νέα αντιπαράθεση για το Παλλημνιακό Ταμείο .Ο Χρίστος Κακαρνιάς απαντά στον απολογισμό Σακαρίκου και θέτει σειρά ερωτημάτων
- Όλα για όλα στο Κοντοπούλι! Η Ηφαιστία υποδέχεται τους Αργοναύτες στη ρεβάνς του Κυπέλλου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




