Ο Γιάννης Σπιλάνης υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου με το συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και περιφερειακός σύμβουλος, με τον Συνδυασμό ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ με το ΑΙΓΑΙΟ επισκέφθηκε την Λήμνο το τριήμερο που πέρασε, αλλά και τον Άγιο Ευστράτιο, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Μίλησε τόσο για την επίσκεψη του, όσο και για την κατάσταση που συνάντησε στο νησί μας λίγες μέρες πριν από τις ποιο κρίσιμες εθνικές εκλογές, στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας.
Ποιες είναι οι προτεραιότητες του για την Λήμνο;
Τι αναφέρει για τα μεγάλα κόμματα;
-Δεν τακτοποιούμε τις θέσεις μας για να μαζέψουμε ψήφους…
-Τα κυβερνόντα κόμματα δεν μας είπαν ποτέ πως φτάσαμε στην κρίση…
Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε τον Γιάννη Σπιλάνη, χείμαρρο να τα λέει έξω από τα “δόντια” στην κάμερα…
Ειδήσεις Σήμερα:
- Προσφορά ζωής για τη Λήμνο: Η οικογένεια Μπουμπούρα καλύπτει τις αεροδιακομιδές όλων των κατοίκων για τρία χρόνια
- Νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα στη Λήμνο: Τι σημαίνει για επενδύσεις, έργα και περιοχές Natura
- Ακυρώνεται, η προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου θεατρική παράσταση “Χάσαμε τη θεία, στοπ”!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




