
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες, προσήχθησαν από την Αντιτρομοκρατική σε περιοχή της Καλαμάτας και έχουν μεταφερθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους σε διάφορες αξιόποινες πράξεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός είχε επαφές με τον διαβόητο βαρυποινιτη Βασίλη Στεφανάκο.
Η σύλληψη των δύο φερόμενων ως συνεργών του Ξηρού, έγινε σε εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή Αθηνών με τις κατηγορίες της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις, κατασκευή προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών, τρομοκρατικές πράξεις, παράνομη κατοχή από κοινού πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, βλημάτων, πλαστογραφία δημόσιου εγγράφου με σκοπό την τέλεση εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία από κοινού.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τι αλλάζει για τις χειραποσκευές στις πτήσεις εντός Ε.Ε. – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες
- Σχολεία: «Καυτός» Οκτώβριος με στάσεις εργασίας – Ποιες ώρες μπορεί να χαθούν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




