


Οι φωτογραφίες είναι απο την σημερινή διάσωση.
Σήμερα 18 Νοεμβρίου και ώρα 07:10 ζητήθηκε από το Λιμεναρχείο Μύρινας η συνδρομή της Υπηρεσίας μας στη διάσωση ατόμου που είχε πέσει σε απόκρημνο σημείο στο ακρωτήριο “Τηγάνι” (θέση Αγία Παρασκευή) της κτηματικής περιφέρειας Τ.Κ. Πλατέως του Δήμου Λήμνου.
Για τη διάσωση κινητοποιήθηκε ειδικό διασωστικό όχημα της Υπηρεσίας μας με πέντε (5) άτομα. Με χρήση κατάλληλου διασωστικού εξοπλισμού (ειδικό φορείο, ορειβατικά σχοινιά, συρματόσχοινο εργάτη οχήματος κ.α) ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας κατάφεραν να ανασύρουν από τον γκρεμό έναν 30χρονο αλλοδαπό και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ για μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.
Λόγω τον εκτεταμένων βροχοπτώσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και της αποσύνθεσης των εδαφών συνέπεια αυτών, η Υπηρεσία μας εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας που κινούνται πλησίον σε απόκρημνα σημεία όπου το παραπάνω φαινόμενο είναι πιο έντονο, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια συμβάντα.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων
- H Pizza Fan «πείραζε» αποδείξεις και δεν απέδωσε ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και άλλοι 8
- Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης επιστρέφει στη Λήμνο – Μια συνάντηση με τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό στο «Μαρούλα»/Ποιός είναι
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



