Ξεκίνησε εχθές, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, η έκθεση κεραμικής τέχνης με δημιουργίες των συμμετεχόντων στα σεμινάρια που διοργάνωσε ο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου.
Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στην είσοδο της Καρατζάδειου Βιβλιοθήκης, στην κεντρική αγορά της Μύρινας, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Από το γραφείο Τύπου

Ειδήσεις Σήμερα:
- Blue Star Myconos: Aναλυτικά τα χειμερινά δρομολόγια έως τον απρίλιο του 2027 – οι προσεγγίσεις στη Λήμνο
- Σε επαναπροκήρυξη ο διαγωνισμός για το δημοτικό πρατήριο καυσίμων στον ‘Αγιο Εύστρατιο – προϋπολογισμός 280.000 ευρώ
- Κάθε Σάββατο η σύνδεση της Λήμνου με Αλεξανδρούπολη μέσω Σαμοθράκης – Τα δρομολόγια του «Αδαμάντιος Κοραής»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



