Από σήμερα, η έμπειρη δημοσιογράφος, Κα Δέσποινα Βασιλειάδου , θα πλαισιώνει τον Παναγιώτη Σκαπέτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού Θέμα και Ανάθεμα.
Κάθε Τρίτη, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Λήμνος FM 100 συμμετέχει ο γιατρός Κος Θωμάς Λούκας. Τα θέματα ήταν πολύ επίκαιρα και η ανάλυση καυστική. Το ιατρικό θέμα επίσης παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ασχολήθηκε με την χοληστερίνη.
Ακούστε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο (από το 10’35” και έπειτα):
Αρχειο απο τον αναγνώστη ΠΤ.
Limnosreport
Ειδήσεις Σήμερα:
- Γαλλία: Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους – «Φρούριο» το Παρίσι και άλλες μεγάλες πόλεις
- Λήμνος: Εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2026/ Τετάρτη 4 έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου
- Αναστάσιος Γιάνναρος : Ο Λημνιός από το Βάρος που πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ψηφιακή εκπαίδευση των παιδιών
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




