Από τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να δίδεται το επίδομα τέκνων από φέτος με τους δικαιούχους να λαμβάνουν με την πρώτη δόση από 120 ως και 1.225 ευρώ
Ουσιαστικά το επίδομα εφέτος θα αρχίσει να καταβάλλεται τρεις μήνες νωρίτερα από πέρυσι καθώς από φέτος οι δηλώσεις θα ξεκινήσουν από 20 Μαρτίου και η εκκαθάριση θα γίνει ηλεκτρονικά και άμεσα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” 700.000 δικαιούχοι θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν άμεσα το επίδομα ειδικά εκείνοι που θα υποβάλλουν το έντυπο Α21 μαζί με τη φορολογική δήλωση. Η ηλεκτρονική φόρμα έχει εφαρμογή που δείχνει εάν υπάρχουν λάθη ώστε να μπορέσουν οι δικαιούχοι να τα διορθώσουν ενώ όσοι έχουν πάρει διαζύγιο μπορούν να κάνουν κοινή δήλωση χωρίς να χρειάζεται δικαστική απόφαση.
newsit.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Διασφάλιση των δικαιωμάτων τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα εστίασης που απέκρυπτε ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ
- Ιταλία: Σεισμικός συναγερμός στη Σικελία – Δονήσεις έως 5,7 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι και εκκενώσεις σχολείων
- Ο Φώτης Μάγγος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Λήμνο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




