Ανοιχτή είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr για τον εμβολιασμό των πολιτών έναντι της λοίμωξης COVID-19 και ήδη τα πρώτα ραντεβού έχουν οριστεί.
Ο εμβολιασμός ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 5 έως τις 11 Οκτωβρίου καταγράφηκαν 91 νέες εισαγωγές ασθενών με νόσο COVID-19 στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας, έναντι 80 την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα εξακολουθούν να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για να αναπτύξουν σοβαρή νόσηση από τη λοίμωξη COVID – 19.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Στη Λήμνο ο Δημήτρης Κουτσούμπας στις 11 και 12 Νοεμβρίου – Συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια και στρατιωτικές μονάδες
- Κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Ο Ερρίκος Πετιλόν εμφανιζόταν ως διαχειριστής σε 8 εταιρείες με χρέη σχεδόν 596.000 ευρώ
- Πολεμική Αεροπορία: Τιμή σε όσους κρατούν τα ελληνικά φτερά ψηλά
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




