ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος δάσκαλος του σχολείου της Μόριας

post-img

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 55χρονου εκπαιδευτικού στη Μόρια, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας υπηρετούσε ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Μόριας και το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχε κανονικά στη σχολική γιορτή του σχολείου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ανησυχούν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του.

Η ανησυχία κορυφώθηκε όταν ο 55χρονος δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του και δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μαζί του. Ακολούθησαν αναζητήσεις από το οικείο και επαγγελματικό του περιβάλλον, οι οποίες δυστυχώς είχαν τραγική εξέλιξη.

Ο εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημά του σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Τα ακριβή αίτια αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τις προβλεπόμενες διαδικασίες των αρμόδιων αρχών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!