ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Μουτζούρης καλεί τον Μητσοτάκη: «Άμεση λύση για να μην βυθιστεί η Λέσβος»

post-img

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις η Λέσβος εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομική μέγγενη και στο κατώφλι κοινωνικών αναταραχών με απρόβλεπτες συνέπειες για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλους  και οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν στο υψηλότερο επίπεδο πλέον. 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, επαναλαμβάνει το αίτημα του για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση αυτή την στιγμή. 

Η Λέσβος δεν μπορεί να θυσιαστεί ξανά και  δεν θα επιστρέψει σε εποχές Καράβας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.