Το ‘Κτήμα Χατζηγεωργίου’ συμμετείχε στον 26ο διεθνή διαγωνισμό ‘’THESSALONIKI WINE & SPIRITS TROPHY’’ που διεξήχθη με βασικό στόχο την ανάδειξη του επώνυμου ελληνικού οίνου και αποστάγματος και πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οίνοι και αποστάγματα που βαθμολογήθηκαν από διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές και opinion leaders, με τους υψηλότερους τίτλους στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων, Masters of Wine και Master Sommeliers.
Το ‘’Κτήμα Χατζηγεωργίου’’ για ακόμη μια φορά έκανε περήφανο το νησί της Λήμνου και διακρίθηκε για την ποιότητα και την γεύση των κρασιών του .
Απέσπασε οχτώ συνολικά βραβεία ,
Ανάμεσα τους με το Χρυσό Μετάλλιο διακρίθηκε για άλλη μια φορά το κρασί Λημνία Γή Ροζέ 2025 , οίνος από Λημνιό και Μοσχάτο Αλεξανδρείας .
Βραβεύτηκαν
Λαγοπάτι
Moscato D’Ifestia
Lagopati Brut
Polina
Μοσχάτος Λήμνου
Ηφαίστου Γνώση
Ηφαιστου Λάβα
Ειδήσεις Σήμερα:
- Reviving Lemnos: Στο επίκεντρο η προστασία της φύσης και το μέλλον της Βορειοανατολικής Λήμνου
- Αυλαία για τη 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Λήμνο – Η τελευταία ημέρα και η τελετή λήξης
- Η Λήμνος ταξίδεψε τις γεύσεις της στο Παρίσι – Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη SIAL PARIS 2026
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




