Τις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές της Λήμνος επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών και να ενημερωθεί για τις άμεσες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Κατά την παραμονή του στο νησί, συναντήθηκε με εκπροσώπους των φορέων πολιτικής προστασίας και της αυτοδιοίκησης, με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών αποκατάστασης και την ενίσχυση των πληγεισών περιοχών. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα σε υποδομές, οδικό δίκτυο και αγροτικές εκτάσεις, καθώς και η ανάγκη για ταχεία στήριξη των κατοίκων και των επαγγελματιών που επλήγησαν.


Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




