ΛΗΜΝΟΣ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 10:15 το πρωί, το Super Star στην Λήμνο με προορισμό το Λαύριο

post-img

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το πλοίο θα εκτελέσει Τρίτη 27 Ιανουαρίου το εξής δρομολόγιο: αναχώρηση από Καβάλα στις 06.00 με προορισμό τη Λήμνο, όπου θα αφιχθεί στις 10.15 και θα αναχωρήσει στις 10.45, στη συνέχεια θα προσεγγίσει τον Άγιο Ευστράτιο στις 12.00 με αναχώρηση στις 12.15 και θα καταπλεύσει στο Λαύριο στις 19.45, παραμένοντας έως τις 22.30.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/01, με αναχώρηση από το Λαύριο στις 22.30, άφιξη στον Άγιο Ευστράτιο στις 06.00 και αναχώρηση στις 06.15, άφιξη στη Λήμνο στις 08.00 με αναχώρηση στις 08.45 και τελικό προορισμό την Καβάλα, όπου το πλοίο αναμένεται να φτάσει στις 13.00.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο της Τετάρτης 28/01, με αναχώρηση από το Λαύριο στις 22.30 προς Άγιο Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα, δεν θα εκτελεστεί.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη συνέχιση των δρομολογίων, ενώ καλεί το επιβατικό κοινό να ενημερώνεται έγκαιρα για τυχόν αλλαγές, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.