Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη γνωστή μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4:00 π.μ. και έκαψε πτέρυγα του εργοστασίου. Λίγη ώρα νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη.]

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη βρίσκονταν πέντε γυναίκες εργαζόμενες.
Οι τρεις έχουν εντοπιστεί νεκρές ενώ υπάρχουν φόβοι ότι και οι άλλες δύο γυναίκες έχουν χάσει τη ζωή τους.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας πυροσβέστης. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λήμνος: Μυστήριο στον περιφερειακό του Θάνους- Άγνωστοι έριξαν επαγγελματικό όχημα σε γκρεμό – Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης
- «Καυτό» διήμερο με 40άρια σε Αθήνα, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο – Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη
- Απάντηση της παράταξης ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ στην ανεξαρτητοποίηση Τσομπανέλλη: «Η ενημέρωση των πολιτών δεν είναι τοξική αντιπολίτευση»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




