Ζημιές σε 15 αυτοκίνητα και 2 επιχειρήσεις προκάλεσε 24χρονη οδηγός, τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.01.2026) στη Θεσσαλονίκη. Το σοβαρό τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη με Παπάφη με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ολόκληρη η γειτονιά.
Το τροχαίο έγινε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη όταν η 24χρονη που είχε καταναλώσει αλκοόλ, ξεκίνησε να οδηγεί με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Συνολικά πήρε σβάρνα 15 παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ένα περίπτερο, πριν ακινητοποιηθεί πάνω σε κατάστημα.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε την 24χρονη. Παρά την πρόσκρουση πάνω στα αυτοκίνητα και τις επιχειρήσεις, είναι καλά στην υγεία της.

Από το αλκοτέστ που της έγινε αποδείχθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λήμνος: Μυστήριο στον περιφερειακό του Θάνους- Άγνωστοι έριξαν επαγγελματικό όχημα σε γκρεμό – Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης
- «Καυτό» διήμερο με 40άρια σε Αθήνα, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο – Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη
- Απάντηση της παράταξης ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ στην ανεξαρτητοποίηση Τσομπανέλλη: «Η ενημέρωση των πολιτών δεν είναι τοξική αντιπολίτευση»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



