Σημαντικές πειθαρχικές αποφάσεις που αφορούν το Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Λήμνου ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου, έπειτα από τη συνεδρίαση της 25ης Νοεμβρίου 2025. Οι αποφάσεις περιλαμβάνουν επιβολή προστίμων και τιμωριών σε σωματεία και ποδοσφαιριστές για παραβάσεις του ΚΑΠ και των κανονισμών προπονητών.
Πρόστιμο 100€ στην ΑΕ Λήμνου – Μη δήλωση προπονητή στο φύλλο αγώνα
Στην αναμέτρηση ΑΕ Λήμνου – Φιλοκτήτης Κοντιά (23/11/2025), η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 100€.
Ο λόγος είναι ότι στο φύλλο αγώνα δεν δηλώθηκε προπονητής, όπως υποχρεώνει ο Κανονισμός Προπονητών. Η παράβαση θεωρείται τυπική αλλά σοβαρή, καθώς ορίζεται ρητά ότι κάθε σωματείο οφείλει να αναγράφει τον υπεύθυνο τεχνικό της ομάδας.
Τιμωρία ποδοσφαιριστή του ΑΟ Φιλοκτήτης – ΑΣ Αργοναύτες (22/11/2025)
Τιμωρία επιβλήθηκε και σε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Αμπελώμος Π., ο οποίος αγωνίστηκε με αριθμό φανέλας «8». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο παίκτης τιμωρείται με μια αγωνιστική αποκλεισμό και χρηματική ποινή 10€, βάσει των άρθρων 8 και 10 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Η παράβαση σχετίζεται με τον αριθμό δελτίου του ποδοσφαιριστή (ΕΠΟ 1216388), ενώ η απόφαση ελήφθη μετά από εξέταση του φύλλου αγώνα και των παρατηρήσεων των διαιτητών.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



