Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Λήμνου ενημερώνει τα μέλη της ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη:
• Προέδρων και μελών των Δ.Ε.Ε.Π. (Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικών Περιφερειών),
• καθώς και των εκλεγμένων συνέδρων του Κόμματος,
θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025, από τις 08:00 π.μ. έως και τις 19:00 μ.μ.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα που θα οριστούν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους έως και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025.
Κατά την προσέλευση στην κάλπη, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να επιδεικνύουν αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης για την ταυτοποίησή τους.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Λήμνου.
Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική!
Ενισχύουμε τη δημοκρατική λειτουργία και τη συλλογική μας παρουσία στη Νέα Δημοκρατία.
Από το γραφείο τύπου της ΔΗΜ.ΤΟ Λήμνου.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




