ΛΗΜΝΟΣ

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ – Παρασκευή 31/10, Σάββατο 1, Κυριακή 2/11 στο “Μαρούλα”.

post-img
Ο μεγαλύτερος υπερήρωας όλων των εποχών, ο Superman, “προσγειώνεται” στο “Μαρούλα” στις 31 Οκτωβρίου, 1 & 2 Νοεμβρίου, ξεκινώντας ένα ταξίδι για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή του καταγωγή με την ανθρώπινη πλευρά του, τον δημοσιογράφο Κλαρκ Κεντ που ζει στη Γη και παλεύει με τις αμφιβολίες και τους φόβους του.
Υπόθεση: Όταν ο Superman εμπλέκεται σε συγκρούσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, οι πράξεις του για την προστασία της ανθρωπότητας αμφισβητούνται, και η ευαλωτότητά του δίνει την ευκαιρία στον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας Lex Luthor να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να τον βγάλει οριστικά από τη μέση.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν
Παίζουν: Ντέιβιντ Κόρενσουετ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Νίκολας Χουλτ, Προυτ Τέιλορ Βινς
Διάρκεια: 129΄

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.